Tai Woffinden.

Idag sänder jag en tanke till in speedwayhjälte Tai Woffinden och hans familj.


En gammal vän.

Igår hörde jag av mig till en gammal vän. Det är säkert 4-5 år sedan vi pratade sist. Han var min bästa vän där under tonåren och vår vänskap var väldigt intensiv. Igår återupptog vi kontakten lite smått och frågade typ "vad gör du nu för tiden?" och det känns bra. För under alla dessa år han jag tänkt på honom och saknat honom.

Lördag.

Idag har jag varit ganska effektiv faktiskt! Jag har pluggat hela dagen och äntligen skickat iväg uppdrag 3. Jag ska snart börja läsa på den fjärde studieguiden nu innan det blir mat.
Jag och Björn var ute och gick en sväng idag också! Vi gick ner till stan och tillbaka. Effektiv gångtid blev 1 timme. Jag är stolt över att jag orkade det. Björn blev också lite förvånad. Han trodde att jag skulle ta bussen hem från stan, men tji fick han!! Det var faktiskt skönt att gå en promenad trots att det var svinkallt och att jag frös 2 timmar efter att vi hade kommit hem.
Jag var inne på Yll o Tyll när vi var på stan och köpte lite garn. Ett till Safransgarn i vitt så trädgårdsmusen slipper bli rosa som Lovisa föreslog :p

Nu ska jag plugga lite till innan jag tar ledigt inför kvällen!


Livskris.

Jag genomgår någon slags livkris idag. Det har verkligen gått trögt i studier och det har fått mig att fundera på annat. Jag har mest suttit här hemma och gnällt inför Björn att jag aldrig kommer bli något. Jag kommer fortfarande plugga på komvux när jag är 28 och jag kommer aldrig plugga vidare. Jag vet inte ens vad jag vill bli. Borde man inte ha någon slags hum om sådant när man är 22 år? Jag vet inte vad jag vill bli när jag blir stor. Jag vet inte ens vad jag kan bli. Jag vill kanske bli florist, men det är skitsvårt att få jobb och jag har noll koll på färglära och sådant. Jag skulle gärna utbilda mig till något inom handarbetsvärlden, men jag kan inte sy. Det måste man tydligen kunna. Jag kan sticka, varför räcker inte det? Och det är ungefär jag allt jag kan och kanske skulle vilja göra. Varför kan jag inte bara bli ekonom eller lärare som alla andra?! Kommer jag någonsin åstadkomma något i mitt liv? Alla mina vänner håller på och utbildar sig på universitet/högskola och vet vad dom vill. Men inte jag... Jag sitter här hemma och plugga gymnasiekurser på komvux på halvtid och tycker att det är skitjobbigt. Jag skulle aldrig klara av universitetsstudier eftersom jag tycker att gymnasiekurser på halvtid är svårt.
Nu undrar jag om ni har några tips på vad jag ska bli? Vad ska jag göra med mitt liv? Kom igen och hjälp mig nu!

Plugg-dag, IGEN!!

Jag vill inte plugga mer nuuuuu!!! Det är så tråkigt. Jag ska skriva ett uppdrag här nu om sjukdom och läkedom från 2000-talet FÖRE kristus tills nu. Jag ska alltså skriva om sjukdomshistoria under 4000 år!! Jag vill verkligen inte göra det här. Jag sitter fast och kommer ingenstans. Men det här måste vara klart senast klockan åtta ikväll. Då börjar Let's Dance och det måste vara klart idag. Imorgon måste jag börja på det nya uppdradet, som tack och lov är det sista!
Nej, nu måste jag ta tag i det här...

Garn-nystan.

Idag kom det massa garnnystan på posten!! Som jag förvisso beställt själv, men ändå. Vad överraskad, och glad, jag hade blivit om det kom garn på posten bara sådär som någon ville skänka mig :)


Tre nystan lovikagarn.


Tre nystan Drops Safran i gröngrå, petrol och rosa.
Det blev lite tokigt med färgerna insåg jag när jag öppnade paketet förut. Jag trodde nämligen att den gröna var grå, men tji fick jag! Tanken är att jag ska virka en trädgårdsmus i det här garnet. Jag antar att musen får bli grön istället för grå. Det blir väl fint? :p

Nu ska jag fortsätta plugga. Jag börjar bli väldigt stressad nu!

Arkiv X.

Nu ska vi gå två trappor ner till grannarna och titta på Arkiv X. Eller dom ska kolla, jag är inte så jätteintresserad utav det. Jag tycker mest att det är läskigt. Jag tar med mig stickningen och intresserar mig utav den istället :)

Studier.

Igår skickade jag in uppdrag nummer två. Nu har jag två uppdrag att göra tills på Söndag. Hur ska det gå egentligen? Jag känner mig inte motiverad alls just nu! Jaja. Om jag bara sätter igång nu så ska det nog gå bra.

Ulliga gulliga saker.

Jag har hittat en ny pysselblogg som är helt fantastiskt. Ulligagulligasaker heter den. Den tjejen är helt otroligt kreativ. Hon stickar, virkar, tovar, filtar och håller på med scarpbooking. Om ni är intresserade utav något av det där så måste ni gå in och titta på hennes blogg. Jag blir lika fascinerad varje gång!

Restgarnsvantar.


Jag stickade ett par vantar till min systerdotter i fredags av lovikagarnsrester. Det är bra när dom har så små händer och det inte går åt så mycket garn, då kan man ta restgarnet :)
Min syster fick också sin dragsspelsbasker som blev klar i fredags. Jag missade tyvärr att ta något kort på den i färdigt tillstånd, men såhär såg den ut under tillverkningen.

Måndag.

Nu är jag tillbaka igen! Vi var ju hemma i östergötland en sväng i helgen för att fira pappa som har fyllt år. Det blev inte traditionellt firande direkt. Vi kidnappade honom och åkte till kanalen och åkte skridskor och fikade, och därefter bar det iväg till resturang China.
Jag vill uppmärksamma alla om att jag gick en 1,2km lång promenad på isen! Jag är livrädd och paranoid när det kommer till is. Jag tror alltid att den ska braka igenom, så jag vågar knappt vara på isen. Men igår trotsade jag rädslan och gick en promenad med Björn. Det var läskigt med det gick faktiskt ganska bra :)
Här kommer lite bilder från helgen.






Igår när vi skulle åka hem så var tåget försenat så pass mycket att vi missade vårt anslutningståg till Uppsala och fick vänta en timme på nästa. Suck. Vi var nog inte hemma i lägenheten förrän vid halv ett inatt. Det tog fyra timmar att ta sig hem till Uppsala, det tar normalt 2,5 timmar. Från och med nu är jag lite irriterad på SJ!

Röj.

Eftermiddagen spenderade jag och Björn i tvättstugan. Inte så jätteroligt men jag läste klart all litteratur till det här uppdraget. Imorgon ska jag sätta igång och skriva!
Just nu håller vi på och röjer lite i lägenheten. I stort sett allt porslin och alla bestick och allt mer eller mindre har varit skitigt så vi har diskat i två (!!) timmar och är äntligen klara. Vi byttes av på mitten. Först diskade jag och Björn röjde, sen diskade Björn och jag röjde och vattnade orkidéer. Nu ska vi bara packa också, vi åker hem imorgon. Vi ska bara vara borta över natten. Vi ska ha styrelsemöte och på söndag ska vi fira pappa som fyllde 60 år i tisdags. Men säg inte till honom att vi kommer hem. Det ska vara en överraskning. Vi ska sova hos min syster så pappa inte får reda på något. Så finurligt va? :p
Nej, nu ska vi gå ut och möta Fredrik för att instruera honom, han ska vara kattvakt. Sen blir det packning och På Spåret på SVT-play.


Såhär kan det se ut i tvättstugan :p


Fredag.

Idag är det full rulle hela dagen! Vi har varit en sväng på stan, jag och Björn. Jag var på banken och Björn hämtade ut som dator från Macoteket. Snart ska vi äta och sen gå ner till tvättstugan. Jag tar väl med mig mina skolböcker och sätter mig och pluggar där. Suck. Jag vill verkligen inte plugga mer.
Vi måste diska och röja lite i lägenheten idag också. Jag vet inte riktigt hur tiden ska räcka till. Någon som erbjuder sig att diska ett stort diskberg?

 


Katt-as!

Inatt har jag inte fått sova så mycket igen. Men den här gången beror det på katterna! Dumma, jobbiga katter!!! Jag älskar mina katter, men jag tycker inte alltid om dom. Dom bestämde sig för att leva rövare och jaga varandra hela natten i vårat sovrum. Dom sprang på oss, under sängen, runt sängen. Vid halv åtta gav jag upp, stängde in Sotis i sovrummet med Björn och tog med mig Meeko ut till soffan. Jag funderar på att inta liggläge i 45 minuter så jag kan få vila lite innan Björn kommer utklampandes.






10:24
Nu, två timmar senare har Meeko lyckats välta en orkidé så bladet gick av och min gitarr. Vi är inte överrens idag!

Godnatt.

Nu ska vi snart gå och lägga oss. Jag behöver sova ordentligt inatt! Jag behöver vila ut för imorgon ska jag plugga som en dåre igen!! Jag fick ju inte så mycket skolarbete gjort idag. Jag har läst ett par sidor men annars har jag mest stickat och tittat på olika tv-serier. Det var nog ganska välbehövligt med en paus. Men imorgon är det på't igen!
Nu ska vi gå och lägga oss. Godnatt!

Dragspelsbasker.

Jag har tagit en paus i pluggandet och ska nu titta på andra avsnittet av Stjärnorna På Slottet. Jag ska fortsätta sticka på dragspelsbaskern till min syster samtidigt som jag förfasar mig över Björn Ranelid.
Såhär ser den ut än sålänge.

Svenska kyrkan, i Haiti.

Jag uppmanar er alla att skänka pengar till katastrofarbetet i Haiti!! Det går att göra till alla möjliga organisationer, men eftersom jag är engagerad i Svenska Kyrkan så uppmanar jag er att skänka pengar till Hela Världen - Svenska Kyrkans internationella arbete. Hela världen ingår i ACT och finns på Haiti.
HÄR kan du läsa om vad Hela världen gör för Haitis befolkning just nu.
Skriv ett sms med ordet "Haiti" och skicka det till 72950 för att bidra med 50 kronor. Vill du skänka mer eller mindre pengar kan du göra det här!

Vi som faktiskt har pengar och resurser måste ta ansvar och hjälpa våra medmänniskor, NU!

Sömnbrist.

Godmorgon!
Jag vaknade vid halv åtta imorse av att Björn skulle gå upp och gå till skolan, då hade jag sovit två timmar ungefär. Det har varit en skitjobbig natt. Först låg vi och läste till två och sen kunde jag inte somna. Jag låg och vred och vände på mig hela natten. Täcket var för varmt, tog jag av mig det var det för kallt, kuddarna var obekväma och knögglade ihop sig, jag hittade ingen bekväm sovställning. Och så har vi ju dom fantastiska katterna som skulle leva rövare halva natten och leka jaga över mig!
Jag känner mig helt död...men jag ska äta lite frukost nu och se om jag blir piggare. Jag måste plugga idag också!


Garnrensning.

Ikväll påbörjade vi ommöbleringen av vardagsrummet. Vilket jobb det kommer bli, men det kommer bli mycket mycket bättre!

Jag fick ett ryck och började sortera alla mina garnlådor. Nu ligger dom i färgordning och jag har nystat upp garnen som låg halv utrullade. Jag har bringat ordning, helt enkelt!

In action!


Jag äger väldigt mycket garn!! Det här är inte allt, men nästan.


Äntligen är ordningen bringad!

Födelsedag + plugg.

Idag fyller min pappa 60 år, men han ville inte bli uppvaktad så vi är kvar i Uppsala. Vi ska nog fira honom en annan gång. Jag har skickat ett par raggsockor i present och så ringde jag i förmiddags.

Nu ska jag sätta igång med pluggandet igen. Igår höll jag på från 12:30-22:00 ungefär med två matpauser. Tänk att jag aldrig kan ha någon framförhållning utan gör allt de sista två veckorna.
Nu ska jag i alla fall inta gungstolen och läsa om rättsutvecklingen i Sverige på medeltiden. wohoo!

Måndag.

Idag ägnas all tid, återigen, till studierna.
Jag är världens tråkigaste person just nu.

Revisionism.

Nu har jag skickat in mitt första uppdrag, en månad försent förvisso, men ändå. Nu är det bara tre kvar som ska göras på två veckor. Det kommer blir stressigt och jobbigt, men jag måste klara det. Det finns inget annat alternativ.
However, idag har jag skrivit om revisionisterna, de som inte tror på förintelsen. Det gör mig så arg. Dom har inga argument som håller och dom är bara respektlösa och hånfulla. Men dom verkar övertygade om att det inte fanns några gaskamrar och att det inte dödades några judar.
En sak som var väldigt märkligt var att hemsidan såg ut att vara skriven av någon med dyslexi. Inget ont om dom, men sådana "organisationer" brukar ha väldigt välskriven och övertygande text men så var det inte här. Det var totalt obegripligt ibland.
I vilket fall så blir jag riktigt förbannad när jag läser om revisionisterna. Hur kan man förneka förintelsen? Vad lever man i för värld då? Deras tankar och idéer är ett hån mot de som var tvungna att sätta livet till för Hitlers och Nazitysklands galenskap!

Inflyttningskaffe.

Ikväll har vi varit borta på Johannelund på inflyttningskaffe för Anna som flyttade tillbaka. Det var väldigt trevligt och se henne igen och även alla andra som var där. Det gjorde gott för själen. Det gav kraft i mitt pluggkaos.
Bland annat såhär såg det ut ikväll.




Åh, innan vi gick så gjorde jag klart uppgift fyra av fem till mitt uppdrag. Nu ska jag skriva klart den sista uppgiften och sen skicka in uppdraget, en månad försent. Jag hoppas att han inte misstycker. Jag får väl förklara att jag inte har varit på topp och orkat helt enkelt.

Jag vill inte...

JAG VILL INTE PLUGGA MER!!
Jag betalar 200:- till den som gör klart mitt uppdrag!!
Någon frivillig?
Nej, tydligen inte.

Nine Inch Nails

Jag har återupptäckt Nine Inch Nails den senaste veckan. Jag lyssnade jämt på dom när jag gick på gymnasiet, men dom glömdes bort. Nu är dom här igen, lika bra som alltid! Och eftersom jag tycker att dom är så bra så ska ni få mina favoriter här.
Enjoy!


Moneyman.

Igårkväll hamnade vi nere hos Lars och A-S tillsammans med Fredrik. Vi tittade på Beck - Moneyman. Jag blir så förbannad när jag ser på den filmen. Jag hatar verkligen Gavling! Vilket arsel!! Hursom, vi såg på filmen och fikade lite. Det var trevligt att komma ut ur lägenheten lite :)

Idag ägnas hela dagen, återigen, till studier både för mig och Björn. Jag är så innerligt trött på det!!

Lördag.

Det hände inget spännande igår. Både jag och Björn pluggade hela dagen, åt tacos, tittade på Let's Dance och På Spåret. Det var nog allt... Eller ja, igårkväll hade vi armhävningstävlig, jag och Björn. Jag förlorade. Jag orkade bara göra två. Men jag måste ju försvara mig med att jag väger beydligt mer än Björn. Sen hade vi tävling om vem som var vigast, och den vann jag!! Trots att jag har en stor magen som är ivägen! Det kändes bra ;p

Idag sitter vi, återigen, i ett varsitt rum och pluggar. Jag känner inte alls för det idag. Jag sitter fast i en uppgift och känner mig totalt omotiverad!

Björn Ranelid.

Jag lovade ju ett inlägg om Björn Ranelid, Sveriges mest överskattade människa. Och här kommer det.
Igår tittade jag på första avsnittet av Stjärnorna på slottet, säkert tre veckor efter alla er andra. Och denna Björn Ranelid driver mig till vansinne. Han är ju med i detta tv-program och det verkar som om han tror att programmet endast handlar om honom. Jag vill först bara berätta att min avsky för Ranelid började redan år 2003 då han och Linda Skugge hamnade i en ganska het debatt. Ranelid har sedan barnsben haft en gigantisk överläpp som han har blivit retad för och detta pikade Skugge honom för i en krönika och då flippade lilla Björn och bölade ut i varenda tvsoffa flera gånger om i en väldans lång tid. "Linda Skugge är duuuuuuuum, buhuhuhu." Vad är det för fel på karln?!
However, igår såg jag då första avsnittet som var Siw Mamkvists avsnitt. Men det var lite svårt att förstå för den där Ranelid pratade på hela tiden och han smörade så in i norden för Siw. "Stackars dig Siw, du var ju tvungen att slå dig fram på egen hand utan kända föräldrar" och " Siw, jag har en present till dig" och en jäkla massa rövslickande hela tiden. Jag stör mig så enormt på honom. Bara det att han hela tiden försöker förminska att han är uppmärksamhetskrävande och lite förmer (tror han). Om han nu ska vara såhär skitjobbig så var det utan att hela tiden säga "nej, men jag pratar inte så mycket." eller "jag är ju inte så märkvärdig". Björn, vi vet både du och jag och alla andra att det tar 20 minuter för dig att svara på en enkel från och du tycker att du är så himla märkvärdig! Bara det att du har ditt egna lilla språk, Ranelidskan, säger väl en hel del? Vad är det för fel med att prata så att folk faktiskt förstår? Man behöver inte sväva iväg i språket hela tiden så att inte en kotte förstår. Men det är väl ett sätt för dig att undvika att bli upptäckt som en ointelligent nobody! Lära sig några svåra ord och använda dom lite hursomhelst.
Din uppblåsthet förminskas ju inte direkt av att du har uttalat dig om att vara Sverige snabbaste fotbollsspelare genom tiderna.
Nu har jag bara en sak kvar.
Björn, när ska du sluta klä dig som en 15-åring och växa upp? Kom igen, du fyller 61 år i maj, Björn. Väx upp!!

Pluggångest.

Jag sitter här i soffan och hittar på allt annat än det jag borde...vilket är att plugga! Jag ska skriva klart mitt uppdrag så jag kan skicka in det någon gång! Jag har 2,5 veckor på att skicka in 4 uppdrag! Grattis på mig. Varför ställer jag alltid till det såhär för mig? Varför har jag så kass självdisciplin?!

Jag har åtminstone sovit någorlunda bra inatt. Jag vaknade bara en gång och då somnade jag om ganska fort igen :)

Jag såg det första avsnittet av Stjärnorna på slottet igår, tre veckor efter alla andra :p Det kommer komma ett långt och förbannat inlägg om det senare, eller inte just nu tvprogrammet, utan mer om Björn Ranelid - detta rikspucko!

Under tiden kan ni roa er med att lyssna på min nya favoritlåt.

 


Alla vill till himlen.

Den här låten går varm här hemma just nu, både hos Björn och mig. Den är helt fantastisk!
Länge leve Thåström!


Fram med skolböckerna!

Inatt sov jag riktigt dåligt. Jag vaknade varannan timme. Jag hade lika gärna kunnat vara vaken hela natten istället. Jag börjar tröttna på det här nu!!

Nu ska jag ta fram skolböckerna och tvinga mig själv till att plugga lite. Det börjar småpyra i knutarna nu! Ju effektivare jag pluggar desto snabbare kan jag få göra annat som är roligare.


Lovikkavantar.

Igårkväll blev jag klar med lovikkavantarna till min syster.

Vardagssörjan.

Den här dagen har vi mest tillbringat nere i tvättstugan. Det var väldigt välbehövligt. Alla kläder jag brukar använda var mer eller mindre äckliga. Hur som, både jag och Björn tog med oss skolböckerna ner och jag insåg hur bra det är att plugga nere i tvättstugan. Ingen dator som lockar, ingen stickning som lockar, inga katter som vill kela, inga grannar som väsnas. Dock en massa tvättmaskiner som låter men det är inte samma sak. Men jag fick väldigt mycket gjort därnere. Hoppas bara att jag kan fortsätta lika bra imorgon även om jag inte är i tvättstugan.
På eftermiddagen slocknade vi i sängen i 2,5 timmar ungefär. Jag har ju inte fått sova i fred en hel natt på en vecka nu. Jag har vaknat hela tiden så nu var jag så trött så jag slocknade. Det var väldigt skönt, men ganska dumt. Jag kommer säkert inte kunna sova inatt för det :p
Jag måste berätta om min fantastiska talang också! Jag har lagat lasagne ikväll och jag vågar nog säga att jag är en lasagnemästare! Jag kan inte laga speciellt mycket mat, det ligger inte för mig. Men lasagne och wok i olika former är jag himla bra på. Så hädanefter kan ni titulera mig som lasagnemästare!

Nu får det vara nog för idag. Godnatt!

Sunset Beach.

Jag älskar ju dåliga tv-serier. Jag har hittat cirka 100 avsnitt på internet av 90talsserien Sunset Beach som jag tittar på just nu. Kommer ni ihåg den? Jag älskade den när jag var yngre och den gick på tv. Den är fortfarande ganska bra, fast ganska fånig. Som alla såpor! :p


Solskenspromenad.

I eftermiddags var jag duktig och tog mig i kragen! Jag gick och mötte Björn vid skolan och så gick vi och handlade på Ica. Det var skönt att gå den där kvarten till skolan i solskenet med Starsailor i öronen. Jag är lite stolt över att jag gick med musik i öronen. Jag tycker att det är lite obehagligt. Man hör ju inte om det kommer något om anfaller en... Men jag gjorde det och jag är stolt! För övrigt så var det skönt att komma ut och få lite frisk luft, även om det var svinkallt!

Måndag.

Den här dagen är ingen bra dag. Jag vill mest lägga mig i soffan med täcket över huvudet och försvinna idag. Men det kan jag inte. Jag måste plugga, på riktigt. Det börjar bli kris snart...igen. Jag förstår inte riktigt hur det ska gå till. Jag känner mig otroligt nedstämd idag. Vi vinkade av Therese genom fönstret för 10 minuter. Nu bor hon inte här längre.
Jag vet inte om jag tar det här alldeles för hårt. Det verkar inte som att någon annan är ledsen, men det kanske bara inte visar det. Jag tycker att det här är skitjobbigt. Sedan vet jag att jag reagerar 10 gånger mer än andra. Allt blir så mycket större och jobbigare i min värld. Och det här är jobbigt, skitjobbigt. Jag vill bara kasta Historia-boken i tvn och går i ide!

-

Nu har vi sagt hejdå till Therese. Det känns riktigt jäkla jobbigt just nu.

Hejdå-fika.

Om tjugo minuter ska vi ner till A-S och Lars på avskedsfika för Therese. Hon flyttar till Härnösand imorgon, där hon har fått jobb nu. Det känns så jägarns jobbigt att hon ska flytta. Hon är den som jag har fått bäst kontakt med av dom i "gänget" här. Jag vill inte att hon ska flytta.
Jag har ju fruktansvärt svårt för förändringar. Det kommer bli hemskt jobbigt de närmaste månaderna. Therese flyttar till Härnösant och Fredrik ska flytta ifrån lägenheten tvärs över oss. Vi har ju setts varje dag i stort sett hela hösten. Hur ska det bli nu?

Virkningsverk.

Nu ni, kära bloggläsare, nu ska vi få se mitt första virkningsverk!

TADAAAA!

Ett äpple!
Ni får ha lite överseende med att äpplet är rosa och lite knöggligt. Jag hade ingen vadd så jag fick stoppa det med tygbitar istället, inte så lyckat!

Jag är faktiskt lite stolt med tanke på att jag lärde mig imorse och att jag har lärt mig på egen hand! :)

Virkning.

Jag har försökt lära mig virka hela morgonen. Jag har aldrig lärt mig att virka, tyvärr, men har på senare år velat lära mig. Så imorse tog jag tag i det hela och tittade runt på internet. Jag hittade två olika hemsidor med illustrationer och en "virkskola" på youtube. Så hela morgonen har jag suttit och övat på de olika maskorna och vad som betyder vad osv. Jag har än så länge blivit en mästare på fasta maskor, men det är typ de enda än. Jag håller på och övar dom genom att sticka ett äpple. Bild kommer säkert senare när jag stolt kommer visa upp mitt första virkningsverk! :)

Stickning.

Eftersom jag älskar att sticka, det är i stort sett det enda jag gör, så får ni stå ut med en massa bilder på sockor och mössor och en massa stickprat ;)
Imorse stickade jag klart raggisarna som M har beställt i rosa och mörkgrått.
Såhär blev dom:


Nu ska jag börja på ett par vantar till min syster i mörkturkost lovikkagarn. Egentligen borde jag diska och vattna blommorna, men jag orkar inte just nu. Det är ju inte lika roligt som att sticka!


Raggisar.

Den senaste veckan har jag varit ganska produktiv. Jag har stickat klart min dragspelsbasker från Östergötlands Ullspinneri, äntligen!


Såhär ser den ut på:


Jag har också hunnit med att sticka ett par raggsockor till mamma.


Nu håller jag på med att par andra raggsockor i grått och rosa. Det är en kompis lillasyster som har beställt dom. Det är så bra det här med raggsockor. Jag älskar att sticka och folk är faktiskt villiga att betala för det! :)

Bilder från Grönebo.

Här kommer lite bilder från vinterlägret vi var på i helgen.






Super Mario.

Igårkväll kom Anna över en sväng och vi spelade Nintendo Wii och åt lite mat. Anna introducerade oss till Rayman, ett himla roligt spel :) Jag har också upptäckt att man kan ladda ner gamla Super Mario-spel så jag har spelat Super Mario Bros 1 hela morgonen! Jag är skitdålig på det eftersom jag aldrig spelade tv-spel när jag var liten. Vi hade aldrig något tv-spel. Mina grannar hade men vi spelade bara Tekken 3 då.

Idag borde jag ta tag i mitt pluggande lite. Mitt tredje uppdrag ska vara inne idag och jag har inte ens skickat in det första. Björn ska bort till skolan och plugga så jag får väl passa på då. Jag kan inte koncentrera mig när Björn vankar runt här hemma och spelar tv-spel eller tittar på film-klipp på datorn.

Det är en vecka sedan vi åkte på Gröneboläger och jag har fortfarande inte lagt ut några bilder från det. Det kommer, vart efter.

Hemma igen!

Nu är vi tillbaka i Uppsala igen. Vi kom hit igår eftermiddag. Katterna var överlyckliga över att få komma hem igen. Det har varit slagsmål om klöspelaren :p Det är rätt skönt att få komma hem till sina egna möbler, sin egna säng och allt annat som är mitt!! :) Här kan jag göra saker och ting på mitt sätt utan att någon ska lägga sig i.

Jag borde göra något vettigt idag. Björn är i skolan fram till lunch ungefär. Jag kanske skulle börja packa upp all våran packning... Men först, frukost!


Hemfärd.

Om nio timmar sitter jag i en bil fullpackad med saker, Björn och katterna påväg hem till Uppsala igen. Jag längtar!!!

Grönebo.

Nu har vi kommit fram till lägergården. Vi kom hit vid halv sju ungefär. Nu ikväll har vi upplevt ett spännande äventyr. Brandlarmet gick igår när vi eldade i kakelugnen på övervåningen. Så det var ett evigt ringande till SOS Alarm och mannen som är "vaktmästare" för det här stället. Tillslut kom brandchefen fram till att det inte var någon fara. Vi skulle bara inte elda där mer. Ventilationen var inte som den skulle...eller nåt. Det känns verkligen vilket ansvar som ordförande man har i sådana här situationer. Jag är den högste ansvarige. Det är skitläskigt!! Men allt är frid och fröjd igen. Snart ska vi gå och lägga oss och hoppas på att vädret imorgon blir bra!

Läger.

Nu åker vi iväg på läger med Svenska Kyrkans Unga, till en gård mitt i skogen utanför Kisa. Men eftersom jag köpte en ny mobil igår med internet på så hörs vi säkert någon gång under helg.
Hejdå.

Nu är jag här igen.

Nu är jag här igen, på min gamla blogg, men jag har tagit bort alla gamla blogginlägg. Jag vill inte riktigt komma ihåg den tiden. Inte just nu.

Men nu finns jag här igen.

RSS 2.0